CONTAINERE MONOBLOC

Cu o experienta ampla in fabricarea containerelor si un portofoliu impresionant, Eurocontainer.ro comercializeaza si inchiriaza containere monobloc, pentru locuinte sau magazine si nu numai. Containerele monobloc din tabla zincata sunt construite in acord cu normele ISO, dupa cele mai noi si mai inalte standarde in domeniu. Fie ca sunt produse special pe masurile cerute de client sau sunt comandatate spre inchiriere, aceste containere pot ajunge in siguranta la orice destinatie din Romania. Utilajele speciale de transport si personalul calificat livreaza cu rapiditate containere monobloc de cea mai buna calitate, ce rezista ani intregi, fara modificari.

Cu un design robust si create dintr-o bucata, acestea imbina planseul de tabla zincata de 3 mm cu o hidroizolatie performanta si un acoperis rezistent contra frigului, soarelui si a umezelii.

Dotate cu spatiu sanitar, tamplarie PVC, podea de trafic intens, dar si compartimente speciale pentru salile de asteptare, containerele monobloc iti aduc confortul dintr-o locuinta clasica, fara costuri ridicate.CALITATE GARANTATA
Materiale rezistente si izolatii performante

SUPORT TEHNIC
Consultanta si devize tehnice pentru companie

LIVRARE IN TOATA TARA
Amplasare si montaj in orice localitate din tara