Hale industriale, comerciale – magazine desfacere, depozite – constructii metalice agricole – sere uscare namol, ciupercari, peleti – constructii metalice din domeniul transporturilor – aeroporturi, hangare avioane, tramvaie, showroom-uri auto – servicii de livrare materiale constructii si montaj. Acoperisuri, pereti si fatade din tabla cutata, panouri sandwich, placi policarbonat.

Hale industriale cu structura metalica din profile zincate usoare – o alegere pentru clienti care doresc optimizare costurilor de construire si a timpului de executie de hale industriale, constructii metalice din diverse sectoare de activitate. Economia de timp si reducerea costul final al acestor hale industriale sau constructii metalice cu structura metalica din profile zincate usoare, in toate fazele de la executie, transport, manopera, gradul de rezistenta si valoarea constructiei nu este a minimizat de aceasta alegere constructiva.
Structura metalica pentru hale industriale metalice zincate formata tip Z, C, U, L, Sigma si Omega, profile zincate usoare, metalice, prefabricate prin formare la rece, sunt utilizate pentru alcatuirea de structura metalica datorita rezistentei, durata scurta de asambare si a costurilor reduse de productie.
Aceste hale industriale cu structura metalica din profile zincate usoare sunt usor de relocat prin dezmembrare rapida si usoara, cu recuperarea totala de profile zincate usoare. Profilele zincate usoare, recuperate din dezmembrarea de hale industriale cu structura metalica din profile zincate usoare pot fi refolosite in componenta de structura metalica pentru o constructie metalica noua.

Pentru detalii, nu ezitati sa ne contactati.